Česky English Deutsch Russian Magyar
Breadcrumb navigation

Home > Sortiment > Vrata

Vrata

Vrata do garáží i průmyslových hal


 

Garážová vrata dovytváří celek exteriéru vašeho domu a jsou důležitým designovým prvkem. Díky barevným možnostem a elegantnímu provedení zdůrazní celkový vzhled domu i garáže. V nabídce máme vrata do velkých výrobních hal a průmyslových závodů. Tam jsou zase důležité vlastnosti, jako například velká odolnost proti mechanickému namáhání a vloupání.

Jaká vrata u nás můžete zakoupit?

Jaký vybrat materiál a barvu vrat?

Materiál byste měli volit podle toho, kde vrata používáte. Pro klasické garáže u rodinných domů je vhodný plech i dřevo. U průmyslových vrat, nebo firemních vjezdů zvolte odolnou ocel. Barva vrat záleží na vašem vkusu a také na okolí domu. Je důležité myslet na to, že se vrata stanou součástí celku a měla by korespondovat s fasádou domu, barvou plotu, nebo třeba se zahradními prvky. K modernějším stavbám se hodí plechová antracitová vrata, ke klasickým domům spíše vrata dřevěná.

I vrata vyžadují vaši péči

Ať už si vyberete vrata z klasického materiálu, jako je dřevo, nebo z hliníku, který zažívá obrovský boom, myslete na jejich životnost. Na vrata samozřejmě dostanete záruku, doporučujeme je ale pravidelně mazat či olejovat.

Máte dotaz ohledně vrat? Napište nám.