Česky English Deutsch Russian Magyar
Drobečková navigace

Úvod > Sortiment > Interiérové roletky

Interiérové roletky

Interiérové roletky jako designový prvek vašich domovů

 

Látkové roletky tvoří jednu z nejširších nabídek dekorů a barev látek ve firmě Blažej JACKODESIGN, což usnadňuje sladit okenní doplňky k interiéru vašeho domova. V nabídce máme barvy vhodné do obýváků, ložnic, kuchyní, ale i do dětských pokojů, kanceláří či společenských prostor.

Jaké roletky vyrábíme?

  • Roletky den/noc – zajistí regulaci propustnosti světla do interiéru
  • Látkové roletky – široká škála barev a dekorů
  • Plissé – jednoduchý a efektní systém stínění pomocí plisované látky

Životnost roletek a jejich ovládání

Čím lépe se o roletky staráte, tím déle vydrží. Důležitým faktorem je také orientace stínění na světovou stranu. Na jižní straně, namáhané slunečním zářením, bude životnost kratší, nežli na severní straně. Vlivem intenzivního záření může látka začít ztrácet sytost barvy. Ovládání roletky je velmi jednoduché, buď se jedná o klasické řetízkové ovládání, nebo si můžete roletku pořídit na motorické ovládání – doporučujeme u většího počtu roletek.

Barvičky i dekory do každé místnosti

Roletky mají mírně vyšší pořizovací cenu, než je tomu u ISSO žaluzií. Do interiéru díky nim můžete vnést „náladu“ dané místnosti. Každá místnost slouží k něčemu jinému, dokreslení nevytváříte jen pomocí barev, ale i právě zmíněným dekorem. Květinové vzory, dětské motivy, horizontální i vertikální pruhy. Představivosti se meze nekladou.
Chcete se na něco zeptat ohledně roletek? Rádi vám s čímkoliv poradíme.

Naše další produkty


Zobrazeny 3 položky
Zobrazeny 3 položky